meriva-preklady.cz
čeština

Překlad z polštiny do češtiny

8.7.2022
Přečteno: 1579x

www.meriva-preklady.cz

Přestože se kdysi dávno jednalo o jeden stejný jazyk, a i dnes si někteří Češi a Poláci celkem rozumí, málokdo by si troufl na překlad z polštiny do češtiny bez pomoci překladatele. A není se divit, protože některá polská slovíčka mohou být velmi zrádná.

překlad z polštiny do češtiny

Překlad z polštiny do češtiny má spoustu záludností

Polština má totiž ve své zásobě spoustu slovíček, která se naoko tváří stejně jako ta česká, ale významově se více méně odlišují - například „droga” v polštině neznamená to samé, co v češtině, ale v překladu je to cesta, také když jdete v polsku „do sklepa”, znamená to, že jdete do obchodu a „zachod” je západ. Překlad z polštiny do češtiny tak může být ošemetný.

Vtipy i skutečný význam

Existuje také spousta vtipů překladu polských slovíček, třeba že ježek se řekne kaktus pochodowy nebo že blecha je gangster koszulowy. Naopak neprůstřelná vesta se opravdu polsky řekne kamizelka kuloodporna a telefon komórkowy skutečně znamená mobilní telefon.

O váš překlad z polštiny do češtiny se postarají rodilí mluvčí

Naši klienti nejčastěji potřebují překlady z polštiny do češtiny k prodeji produktů a služeb, pro obchodní jednání, technické manuály, právní smlouvy nebo webové stránky. Díky našemu týmu profesionálních překladatelů zahrnující i rodilé mluvčí se vám dostane kvalitního překladu i s korekturou.

Objednejte si překlady z polštiny do češtiny online

Překlady z polštiny do češtiny si můžete objednat také online.

  1. Použijte k tomu rychlý formulář 
  2. Zkontrolujte kalkulaci
    Do 30 až 60 minut dorazí na váš e-mail kalkulace od našeho týmu.
  3. Nyní můžete objednat překlad
    Kalkulaci stačí schválit zpětně e-mailem. Náš tým se postará o zbytek.


Cena překladu z polštiny do češtiny

U nás ceníme překlady vždy přesně na míru. Cena za jednu normostranu překladu z polštiny do češtiny a naopak se pohybuje v rozmezí 285 Kč až 575 bez DPH , tedy 344 Kč až 695 Kč s DPH.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.



Nejnovější v kategorii

©2024 meriva-preklady.cz Webové stránky ©2024 PANKREA Provozováno na systému Estofan Nastavení cookies