meriva-preklady.cz
čeština

Překlad úředních dokumentů Praha

14.4.2022
Přečteno: 978x

www.meriva-preklady.cz

Pokud potřebujete doložit přeložené oficiální listiny v jiné zemi, než ve které byly vydány, nevyhnete se tomu, že budete potřebovat překlad úředních dokumentů ověřený kulatým razítkem. Přestože byste jejich přeložení zvládli sami, stačit to rozhodně nebude. Proto se obraťte na naše služby, které poskytujeme nejenom v Praze, ale i po celé České republice.

Překlad úředních dokumentů Praha

Překlad úředních dokumentů versus soudní překlad

Překlad úředních dokumentů je v podstatě to samé jako soudní překlad. A co to tedy přesně je? Jedná se o soudně přeložený dokument obsahující originální (případně ověřenou kopii notářem) v původním jazyce, přeložený text a razítko nebo doložku. Pokud takový překlad máte, lze jej bez obav uznat v jiném státě - dokazuje, že originální a přeložený text jsou identické, a také pravost dokumentu.

Překlad úředních dokumentů v mnoha jazycích

Potřebujete zařídit překlad úředních dokumentů? Pak využijte služeb a profesionality našich soudních překladatelů. Vyberte si z naší nabídky jazykových kombinací tu, kterou právě vy potřebujete. Překládáme z angličtiny, němčiny, slovenštiny, polštiny, maďarštiny, ruštiny, francouzštiny a španělštiny.

Na co využijete překlad úředních dokumentů?

Mezi nejčastěji překládané úřední dokumenty patří obchodní smlouvy, certifikáty, listiny pro zahraniční instituce, soudní rozhodnutí, notářské zápisy, výpisy z obchodního rejstříku nebo rejstříku trestů.

Dále se překládají osobní dokumenty, jako jsou diplomy, doklady o ukončeném vzdělání, lékařské zprávy, rodné listy, oddací listy, úmrtní listy nebo závěti.

Jak získat překlad úředních dokumentů

  1. Pošlete nám váš originální dokument či jeho notářsky ověřenou kopii na naši adresu v Táboře.
  2. Dokument odborně přeložíme, ověříme a pošleme zpět na vaši adresu.
  3. Platbu provedete až poté na základě vystavené faktury.

V případě, že nám dokumenty chcete dodat osobně, domluvte si prosím nejprve schůzku na +420 608 470 048.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.



Nejnovější v kategorii

©2024 meriva-preklady.cz Webové stránky ©2024 PANKREA Provozováno na systému Estofan Nastavení cookies